Surprise Me!
Search Results For:

Treshi Persheshi ME Ja

11 HUMOR 3shi Persheshi Plaqkitja

Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.FM https://www.facebook.com/ona

2017-01-20 03:44 2,378 YouTube

Humor-Besim Dina ,,Santana & Altina ,,Eurolindi&Etc,,

(C) EuroLindi & ETC. All rights reserved. ''Me i miri me me te Miret'' Producent: Bujar Avdimetaj Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm Youtube: https://www.youtube.com/user/Euroli

2012-05-11 08:01 514,724 YouTube

3 rtp viti i ri 1989 pjesa e tret wmv

rtp prishtina viti i ri 1989 pjesa e tret 3h00 i ka incizim ...

2012-11-20 14:59 12,362 YouTube

Qumili - Gazuzi 'rruget e kosoves'

Publisher: OnAir Music https://www.facebook.com/OnAirMusic.

2016-02-27 02:36 37,573 YouTube

Kthema Borxhin Viti Ri 1998

2016-02-11 03:14 5,002 YouTube

Treshi Përsheshi Me Ja Kthy Shishen www .shqipet.eu

www shqipet eu...

2011-10-19 02:20 939 Dailymotion

Treshi Përsheshi Me Plumb Lul Ballit www .shqipet.eu

www shqipet eu...

2011-10-19 01:46 1,547 Dailymotion

Treshi Persheshi 3 Partit www shqipet.eu

www shqipet.eu...

2011-10-19 01:32 1,594 Dailymotion

Treshi Persheshi 3 Bashkjetesa 1 www shqipet.eu

www shqipet.eu...

2011-10-19 05:13 1,848 Dailymotion

Treshi Përsheshi Sula dhe Zhivoradi www.shqipet.eu

www.shqipet.eu...

2011-10-21 03:34 2,241 Dailymotion