Surprise Me!
Search Results For:

Ramize Caka Sala Bekteshi

Sala & Ramizja - Pake me gisht e pake me themer

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

2013-04-16 03:45 165,336 YouTube

Flora Gashi Sala Bekteshi Ramize Caka-Potpuri dasmash

Flora Gashi Facebook: https://www.facebook.com/FloraGashiOfficial All Rights Reserved.

2013-02-03 06:14 325,533 YouTube

Sala & Ramizja - Oh mor djal i ri ne ate kurbet

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

2013-04-16 03:26 318,605 YouTube

RAMIZE CAKA & SALA BEKTESHI

RAMIZE CAKA & SALA BEKTESHI...

2011-05-28 03:51 4,562 Dailymotion

Sala Bekteshi Ramize Caka

Faqja në FACEBOOK | https://www.facebook.com/VizioniLiboniaVizioni & Libonia 2013...

2015-08-26 03:29 87 Dailymotion

Sala Bektashi Ti mashtrove syrin

Sala Bektashi Ti mashtrove syrinPz Production2013...

2015-08-04 03:18 7 Dailymotion

Ramize Caka Le të bije defi 2014

Të drejtat e rezervuara : Mantiproduction...

2015-08-27 03:51 1 Dailymotion

RAMIZE CAKA LULIJA PO QAN NA PO KNOJNA O 2013

Video : Mproduction:Të drejtat e rezervuara nga : Sharri Production...

2015-08-27 05:03 12 Dailymotion