Surprise Me!
Search Results For:

Mahmut Ferati Milaim Mezini

Mahmut Ferati & Milaim Mezini - Moj syzezë RTP - 1988

Albumi i dytë RTP...1988.

2013-05-16 02:00 116,254 YouTube

Mahmut Ferati & Milaim Mezini - Hikmetja

Inqizim i vitit 1987.

2015-09-03 37:44 179,161 YouTube

Milaim Mezini & Mahmut Ferati - Dy lulkuqe nja bojpeme - RTP - 1985

Kënduar në Radio Televizionin e Prishtinës live 1985 Inqizues...Ilir Hoxha.

2013-07-13 04:10 78,511 YouTube

Mahmut Ferati & Milaim Mezini - Knon bylbyli RTP-1985

Albumi i parë RTP...1985 Inqizues: Ilir Hoxha.

2013-07-11 02:04 87,440 YouTube

Mahmut Ferati dhe Milaim Mezini -Moj e mira qufurrake -Rrënjët Tona

https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...

2012-05-18 03:02 232,163 YouTube

Mahmut Ferati & Milaim Mezini - Tre vigan

Teksti: Milaim MeziniMuzika: Mahmut FeratiOrkestrimi: Arti RecMontazha: Shefket Palloshi...

2016-12-18 03:10 7 Dailymotion

KONCERT I RAPSODEVE - MAHMUT FERATI & MILAIM MEZINI

KONCERT I RAPSODEVE - MAHMUT FERATI & MILAIM MEZINI...

2013-05-27 29:13 1,721 Dailymotion

MAHMUT FERATI & MILAIM MEZINI DHE GRUPI

MAHMUT FERATI & MILAIM MEZINI DHE GRUPI...

2010-10-13 02:26 1,824 Dailymotion

MAHMUT FERATI & MILAIM MEZINI 8

MAHMUT FERATI & MILAIM MEZINI 8...

2010-10-12 02:53 1,626 Dailymotion